Search and rescue forsikring


Forsikre din ekspedition inden du begiver dig ud på indlandsisen eller sejler langs kysten.

Bestil tilbud

SAR forsikring

At udforske den grønlandske indlandsis eller sejle langs dele af kysten er blevet utroligt populært, men det er samtidig en farlig sport, for naturen og klimaet i Grønland er meget barskt og omskifteligt. Derfor skal du tage de nødvendige forholdsregler og forsikre dig.

Start altid med at få tilladelse til ekspeditionen først

Du skal altid først indhente tilladelse til din ekspedition hos Grønlands Selvstyre, før vi kan give dig et tilbud på search and rescue forsikring, også kaldet SAR forsikring. Læs mere her hvad du skal gøre.

Til både privatpersoner og virksomheder

Vi tilbyder Search and Rescue forsikringen til privatpersoner, som ønsker en oplevelse for livet og til virksomheder, som vil foretage forskning af forskellig art i Grønland. En ekspedition skal minimum være på 2 personer.

Hvorfor skal du købe SAR forsikring?

Det Grønlandske Selvstyre kræver, at alle ekspeditioner hvad enten det drejer sig om en ekspedition ved sejlads langs dele af kysten eller en ekspedition over den grønlandske indlandsis, skal købe en SAR forsikring.

Hvor i Grønland er der behov for SAR forsikring?

I alle fjerntliggende steder i Grønland, skal du have tilladelse til at færdes og opholde dig. Se kort over Grønland, hvor der kræves SAR forsikring.

SAR-forsikring - Search and rescue forsikring

Hvad dækker SAR forsikring?

Search and rescue forsikringen dækker udgifterne til eftersøgnings- og redningsaktion. Det er en forudsætning for dækning, at de grønlandske myndigheder har iværksat redningsaktionen.

Vi tilbyder også følgende tilvalgsdækninger:

  • Dit udstyr og bagage (kan kun købes samlet)
  • Rejseulykke.

Hvilken hjælp får du, hvis uheldet sker?

Forulykker din ekspedition og du sender et nødsignal, så koordinerer politiet i Grønland indsatsen med helikoptere, fly og redningsmandskab.