Ulykkesforsikring

Få et uforpligtende tilbud her.​​​​​​​​​​

Bestil tilbud Ring 70 12 43
  1. Forsikringer
  2. Privatforsikring
  3. Ulykkesforsikring

Vær dækket 24/7! Med en ulykkesforsikring får du både ro i sindet og en god dækning i tilfælde af ulykker.​​​​​​​​​​


Vi tilbyder 3 forskellige ulykkesforsikringer til dig og din familie inklusiv dine børn.

Ulykkesforsikring indeholder Voksen - heltid Voksen - fritid Børn - heltid
Varige mén

Du har ret til erstatning, hvis du får en varig méngrad på mindst 5 %, som følge af en dækningsberettiget ulykke.

Dobbelterstatning

Du får automatisk udbetalt dobbelterstatning, hvis du får en méngrad på mindst 30 %, som følge af en dækningsberettiget ulykke.

Hvis du fx har en forsikringssum for varigt mén på 1 mio. kr. og du får en méngrad på 30 %, får du udbetalt 600.000 kr. i erstatning (2 x 300.000 kr.).

Tandskade

Dækker dine tandskader, hvis disse opstår som følge af en dækningsberettiget ulykke.

Behandlingsudgifter

Du får dækket udgifter til rimelige og nødvendige fysiske behandlinger (kiropraktor og fysioterapeut), når du er kommet til skade som følge af en dækningsberettiget ulykke.

Transportudgifter

Du får dækket nødvendig transport i Grønland med op til 10.000 kr., når du fragtes fra ulykkesstedet til det nærmeste behandlingssted, efter du har været ude for en ulykke.

Dødsfald

Du har ret til  erstatning i tilfælde af død, som følge af et
ulykkestilfælde.

Psykologisk krisehjælp

Der ydes psykologisk krisehjælp, hvis du er direkte impliceret i et røveri, overfald, trafik- eller færdselsuheld, drukneulykke eller livstruende forgiftningsulykke.

Derudover dækker forsikringen dødsfald hos en nærtstående person, hvis du selv eller en nærtstående bliver diagnosticeret med en livstruende sygdom.

Tilvalg til ulykkesforsikring Voksen - heltid Voksen - fritid Børn - heltid
Strakserstatning

Strakserstatning betyder, at du får 1 % af din ulykkesforsikrings forsikringssum udbetalt med det samme, hvis du fx falder og brækker din albue, håndled, skulder, kraveben, over- eller underarm, mellemhånd (ikke fingre), ryg, haleben, bækken, hofte, lårben, knæ, underben, ankel eller mellemfod (ikke tæer).

Du kan også få strakserstatning ved et helt eller delvist overrevet korsbånd i knæ, samt helt overrevet akillessene og sideledbånd i dit knæ.

Alle diagnoser skal stilles og dokumenteres af en læge i en læge- eller skadestuejournal, og erstatningen har ingen indvirkning på en evt. udbetaling, hvis ulykken medfører varige mén.

Det er altid forsikringstager, der får strakserstatningen udbetalt, og altså ikke nødvendigvis den forsikrede. Dvs. at du som voksen vil modtage erstatningen, både hvis det er dig selv eller dit barn, der gør brug af dækningen.

Ulykkesforsikring - til både børn og voksne

Ulykkesforsikring til børn dækker altid, både når barnet er hjemme, i skole eller i institution. Som voksen kan du derimod vælge, om du ønsker at blive dækket hele tiden eller om du kun vil dækkes i fritiden.

Vælger du en heltidsulykkesforsikring, er du forsikret ved ulykke i både din fritid og på dit arbejde, hvis du er så uheldig, at komme til skade.

Vælger du derimod en fritidsulykkesforsikring, dækker ulykkesforsikringen kun i din fritid, og altså ikke hvis du kommer til skade på arbejdet.

Med vores ulykkesforsikring er du forsikret ved ulykke i Grønland uden tidsbegrænsning, samt ved rejser af op til 12 måneders varighed i resten af verden. 

Børneulykkesforsikring og alder

Vores børneulykkesforsikring dækker indtil dit barn er fyldt 25 år, hvis forsikringen er købt på vilkårene 63-05G fra juni 2014, ellers er det indtil det 18. år.

Skal du også forsikre dine ansatte mod ulykke?

Læs mere om ulykkesforsikring til alle i virksomheden.

Saml dine forsikringer

og få op til 15% rabat

Minimum 2 forsikringer af nedennævnte forsikringer, hvoraf indboforsikring er obligatorisk.

  1. Forsikringer
  2. Privatforsikring
  3. Ulykkesforsikring