Cyberforsikring

Cyberforsikring dækker din virksomheds økonomiske tab og omkostninger ved hackerangreb på din virksomheds data, programmer og it-systemer.

  • Eksperthjælp 24/7

    ​It-eksperter fra Defendable og Crawford er tilgængelige 24/7.

  • Erstatning ved driftstab

    Erstatning ved driftstab i op til 30 dage pga. hackerangrebet​ med mulighed for forlængelse.

  • Klarlægning og rekonstruktion

    Vi d​ækker omkostninger for at genoprette systemerne og rekonstruere data.​

Cyberforsikring Indeholder
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet
Inkluderet

Cyberforsikring i Grønland

It-kriminalitet er et voksende problem og hackerne bliver mere og mere dygtige. Hackerangreb, internetsvindel. virus og DDoS-angreb er bare nogle eksempler som hackere og it-kriminelle udsætter virksomheder for. Vi giver dig både erstatning og eksperthjælp med vores cyberforsikring.

Få både erstatning og eksperthjælp

Cyberforsikringen dækker ved hackerangreb i din virksomhed. Når nogen uden tilladelse skaffer sig adgang til, ændrer, ødelægger, sletter eller på anden måde gør data, programmer eller netværk utilgængeligt. Du får både erstatning og eksperthjælp.

24-timers hotline

Får du mistanke om at virksomheden er blevet udsat for hackerangreb, handler det om at handle hurtigt. Vi har derfor en vagttelefon bemandet med eksperter fra IBM, som du kan ringe til døgnet rundt.​

Ring også hertil, hvis din virksomhed får krav om erstatning fra kunder eller forretningsforbindelser, som mener at din virksomhed er skyld i at følsom information er kommet på afveje.​​​​​​​​​​​​​